Lead lift off, voor de versnelde reis richting marktleiderschap met leadgeneratie

Je merk op een voetstuk zetten om het met online marketing en PR op te schalen naar nieuwe hoogten. Zonder onnodig veel poespas en gedoe. Rechttoe, rechtaan op je doel af. Als een echte kennispionier die klaar is voor online marktleiderschap.

Je hebt van alles geprobeerd, maar bereik, volgers of websitebezoekers opzetten naar echte mensen aan tafel? NOPE!

Jij weet wat je wil, maar aan een wedstrijdplan ontbreekt het. Aan de ambities ligt het niet, wel aan de kennis, gevoel voor trends en ervaring. Want jij wil graag een schaalbare online strategie opzetten via Meta, TikTok, LinkedIn of Google. Maar waar je moet beginnen, dat is voor jou de hamvraag (lekker, ham!)

We kennen het, bakken met leads, maar klanten? ho maar

De leads komen aan de lopende band binnen maar ze converteren voor geen meter. Hoe kan het nou dat verkoopgesprekken voelen als een date waarbij de vonk maar niet overslaat? En die betaalde klanten? Mwah, mondjesmaat komen ze wel binnen maar het is allemaal stroef en moeizaam. Kan het makkelijker!? (spoiler: ja dat kan)

Je wil een goudvis zijn in een kom vol vissen, maar je blijft maar spartelen

De termen vliegen je overal om de oren: onderscheidend vermogen, uniek zijn, positioneren. Ergens bloedirritant. Ergens ook gewoon echt nodig. Alhoewel er bijna geen deuren meer over zijn om in te trappen, doen we het toch. Een succesvolle online strategie valt of staat bij anders zijn dan je concurrenten. Het goud vinden in een pot vol zilver. Stevig staan in een markt vol stuntpiloten. Dat is tenslotte de kunst van het klantenbeuken.

“De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde”

Vrij vertaald: “De kip met de gouden moet ook gevoerd worden”. Nou, dat geldt dus ook voor jullie. Het zit er allemaal wel in. Een ijzersterke club mensen die meer willen; dat zijn jullie. Jullie puilen uit elkaar van kennis en expertise over je eigen vak en iemand hoeft maar aan tafel te komen zitten en ze zijn al klant. Alleen hoe je die klanten aan tafel krijgt...

De brandstof voor lead lift-off

We zijn de Elon Musk’s achter SpaceX (of je hem nou mag of niet). Het is niet een kwestie van OF het slaagt, maar HOE SNEL het slaagt. Met inmiddels 80+ leadstrategieën getest te hebben, weten we wat werkt en vooral ook niet werkt. En daarom dus Lead Lift-Off: doen we zo!

Boek mijn #1 Strategiegesprek

Flexibele modules

Lead Lift-Off is net als eten bij een a la carte restaurant. Je krijgt waar je zin in hebt (lees: eet jezelf tonnetje rond, maar dan anders). We kiezen alleen deliverables die je ook echt nodig hebt om succesvol te zijn. Geen poespas, geen onnodige bende voor “het idee”.

Expansion sessie

We leggen in de Expansion (nee, we zijn geen make-up merk) Sessie het fundament voor onze samenwerking en jouw ijzersterke, zoals de havermelktypes zouden zeggen: “brand”. We bekijken het cirkeltje rond: van bestaansrecht in jouw competitieve markt tot aan de strategie die je op laat schalen naar marktleiderschap.

Content- & marketingstrategie

We gaan niet “alleen ff wat leuk posten op TikTok”. Als je dat zoekt, kennen we genoeg uit de grond gestampte social media bureaus op de hoek van je straat. We leggen het fundament met een anders-dan-anders contentstrategie die je als kennisexpert in de markt zet en je merk “body” geeft. Geen luchtfietserij dus, maar echt content dat zowel jou complementeert als je ideale klant achter zijn oren laat krabben.

Tracking & utm management

Leads zijn leuk, maar je kiest juist voor (op)schalen met leadgeneratie omdat je het eindeloos gaat meten en “Growth Hacken”. Maar daar is wel data voor nodig. We fiksen het allemaal voor je: van 0-meting tot aan een uitgebreid klantportaal en rapportages.

Je pareltjes inrichten

We roepen alleen maar: “DOE HET NOU GEFUNDEERD”, maar als je marketingkanalen er niet uitzien en kant noch wal slaan, dan hoef je ook geen resultaat te verwachten. We doen een stevige audit van je social kanalen en huidige Google setup en gaan alles dan volledig branded inrichten. Van Instagram bio’s aan TikTok Ads account.

Gas gevuh & evaluatie

De beer is los! We gaan van start met Lead Lift-Off en je schaalbare doelen najagen. In het Fries zeggen we altijd: “Gas Gevuh”. Je kunt zelf wel raden wat het betekent.

De expertises van Lead lift-off

Je vindt bij ons geen “diensten”. We don’t do that sh*t. Wij hebben expertises en zijn een kennisautoriteit van onszelf. We weten altijd wat je nodig hebt voor je volgende stap en juist dat... Dat gieten we in onze trajecten. Een helder doel waar we met onze expertises keihard aan werken.

Ruben Slump werkt een videoscript uit.

Jij wil die markt van je ook lekker uitdagen...

Het moet anders. Het roer moet om. Samen schoppen we tegen dat marktleiderschap aan, laten we concurrenten zich achter de oren krabben en beseffen dat zij nu degene zijn die aan moeten poten. Marktleiderschap. Daar gaan we voor.

Kunnen jullie ook gewoon advertenties draaien zonder een heel traject bij jullie te volgen?

Jazeker! We passen ons traject aan op basis van je doelstellingen en behoeften. Als social media voor jou de oplossing is om het knelpunt van je strategie op te lossen, dan is dit een uitstekend kanaal. We bepalen dit in het #1 Strategiegesprek en adviseren je ook als wij kansen zien waarmee je jouw doelstellingen beter bereikt.

Wat zit er standaard in Lead Lift-Off? Ongeacht of ik wel of niet funnels nodig heb voor mijn leadcampagnes?

We doen een kick-off, een strategische Leadgensessie, we kiezen een contentstrategie waarin jij de thought leader a.k.a. de kennisexpert gaat zijn, bepalen de advertentie- en funnelstrategie met je en we starten al je Tracking en marketingkanalen op, zodat we goed zien wat wel en niet werkt.

Is Lead Lift-Off voor iedere member gelijk?

Nee, zeker niet! We bepalen de inhoud van Lead Lift-Off in ons #1 Strategiegesprek. We kijken naar je uitdaging en inventariseren wat je nodig hebt om je ambities na te jagen.

Is Lead Lift-Offeenmalig of in abonnementsvorm?

Lead Lift-Off is 99% van de tijd een abonnementsopdracht. Toch zijn er ook members die op eenmalige basis campagnes bij ons uitbesteden.

Ben jij klaar om #1 marktleider te worden?

Net zo’n enerverend gesprek met ons voeren over je plannen en ambities als de tekst op deze pagina? Je hebt gezien wat we kunnen. Tijd om met de billen bloot te gaan. Kleur te bekennen.