SOCIAL EN CONTENT

zEG HET ZOALS HET IS: social media zonder filters

Echte connecties via ongefilterde content en authentieke social media aanpak. Jouw unieke verhaal, direct en puur.

Ruben Slump neemt een video op.

Sassy socials, dit is waarom pure content wint

Branding gaat verder dan alleen een mooi logo en kleurencombinatie; het vormt de essentie van een merk. Het is het proces van het bouwen van een identiteit die indruk maakt bij je doelgroep, het definiëren van waarden en beloften die je organisatie onderscheiden.

Het draait om het creëren van een consistente ervaring die klanten vertrouwen en aan je bindt.

Marketingonderdeel

zo veranderen Wij clicks in klanten

Bekijk Succesverhalen

Succesverhalen van onze members

De members die ons al een een Pinky Promise gaven om hen marktleider te maken. They know it all!

Mark & Patrick hebben er voor gezorgd dat we weer structuur hebben in al onze sociale media profielen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat een zwevende Facebookpagina zonder beheerders, weer onder het beheer van ons kwam. Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Sjors Reekers

Piet Prins

,

Marketing medewerker

De Social Studio heeft een tijdelijk project voor bij mij gedaan en ik ben tevreden over het resultaat. Patrick houdt ook constant contact met de opdrachtgever en dat werkt fijn. Mijn social media en blogs zijn weer up-to-date! :-)

Warner Sinnige

Kunstgebit Friesland

,

Eigenaar

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden

Eigenaresse

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content. Erg blij mee!

Remi Boissevain

Boji

,

Mede-eigenaar

Een ontzettend creatief en professioneel bedrijf. Patrick weet als geen ander hoe hij een goede strategie kan neerzetten voor een organisatie. Patrick en ik hebben samengewerkt als partners, zo heeft hij mij geholpen met mijn branding en heb ik hem geholpen met zijn logo en foto's. Hij is een geduldig, professioneel en vooral een gezellig persoon waarmee je goed kan samenwerken en sparren over verschillende onderwerpen. In één woord, top!

Lisa Hiemstra

Lisa Dijkstra Fotografie

,

Eigenaresse

Patrick heeft ons geholpen om onze diverse Facebook pagina's en het beheer hiervan helemaal op orde te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles aan "de achterkant" goed staat én daarbij heeft hij ons handvaten gegeven zodat wij er in het vervolg zelf voor kunnen zorgen dat alles ook goed blijft staan. Hij heeft met veel geduld aan ons uitgelegd hoe bepaalde verschillende onderdelen in elkaar steken en op lange termijn heeft hij ons enorm ontzorgd rondom het beheer van onze socials. Dank je wel Patrick!

Thamar

Leger des Heils ReShare

,

Manager Marketing

Patrick en zijn team van de social studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop.We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes.

Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma

New Image

,

Eigenaar

Social beheer

Wij nemen het roer over: authentiek beheer van jouw social kanalen, gericht op groei en echte interactie. Puur, direct, zonder omwegen.

Social beheer

Social advertising

Bij social advertising snijden we door de ruis: gerichte, ongefilterde campagnes die jouw doelgroep echt bereiken en bewegen.

Social advertising

Short-form content

Door short-form content zet je in op de nieuwste en meest geavanceerde algoritmes. Doe het dan ook direct strategisch en onderscheidend.

Short-form content

Copywriting

Bij copywriting draait het om het creëren van teksten die raken, overtuigen en actie uitlokken. Kort en krachtig.

Copywriting

E-mailmarketing

In e-mailmarketing draait het om directe lijnen: jouw boodschap, helder en ongefilterd, rechtstreeks in de inbox.

Emailmarketing

Foto- en videografie

In onze foto- en videografie vangen we echte momenten, puur en onbewerkt. Het draait om authentieke beelden die jouw (merk)verhaal vertellen.

Foto- en videografie

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!