SOCIAL media beheer

Sociaal Stuurwerk: Jouw Merk, Onze Zorg

Wij nemen het roer over: authentiek beheer van jouw social kanalen, gericht op groei en echte interactie. Puur, direct, zonder omwegen.

Silke Bakker werkt een online marketing strategie uit.

Jouw socials, onze zorg

Social media beheer is het onderhouden van je social kanalen zodat ze opvallen in de menigte en organisch bijdragen aan je marketingdoelstellingen.

Veel te veel bedrijven doen social media “er maar een beetje bij”, want “het kost veel tijd” of “er is geen social media expertise in-house”. ZONDE! Want die expertise is “gewoon” te vinden bij ons.

Eerlijk en effectief. Geen gedoe, wij pakken jouw social media aan. Van berichten schrijven tot beeld creëren en stories maken, we doen het allemaal.

We beheren en onderhouden je online aanwezigheid op alle platforms. Door te reageren, trends te volgen en strategieën bij te sturen, zo versterken we je merk.

Het is simpel: jouw doelen bereiken.

Strak in de Lak: Beheer dat Staat

Social zit in onze naam. Niet meer dan gewoon dat we er ook absurdsterk in zijn. Waarom social beheer een must is? Simpel: het is directe lijn naar klanten voor echte interactie en een top klantenservice. Plus, het geeft je inzicht in wat je publiek wil en zet je een stap voor op de concurrentie. 

We houden het strak: jouw merk actief, zichtbaar en scherp in dialoog met je doelgroep. Geen gedoe, gewoon resultaat. Zo bouwen we samen aan jouw merkbekendheid en klantrelaties.

Succesverhalen van onze members

De members die ons al een een Pinky Promise gaven om hen marktleider te maken. They know it all!

Bouwen aan de toekomst: social media beheer een missie

Onze drijfveer? Merken die ertoe doen in de spotlight zetten, voor dominantie in het digitale speelveld. Wij mixen doordachte marketing met slimme social strategieën, voor merken die opvallen. Geen onzin, alleen heldere acties en échte resultaten.

Samen tillen we jouw merk boven de massa uit, zorgen voor zichtbaarheid en overtuigende conversies. Met ons, wordt jouw merk niet alleen gezien, maar onthouden.

Boek mijn #1 Strategiegesprek

Mark & Patrick hebben er voor gezorgd dat we weer structuur hebben in al onze sociale media profielen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat een zwevende Facebookpagina zonder beheerders, weer onder het beheer van ons kwam. Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Sjors Reekers

Piet Prins

,

Marketing medewerker

De Social Studio heeft een tijdelijk project voor bij mij gedaan en ik ben tevreden over het resultaat. Patrick houdt ook constant contact met de opdrachtgever en dat werkt fijn. Mijn social media en blogs zijn weer up-to-date! :-)

Warner Sinnige

Kunstgebit Friesland

,

Eigenaar

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden

Eigenaresse

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content. Erg blij mee!

Remi Boissevain

Boji

,

Mede-eigenaar

Een ontzettend creatief en professioneel bedrijf. Patrick weet als geen ander hoe hij een goede strategie kan neerzetten voor een organisatie. Patrick en ik hebben samengewerkt als partners, zo heeft hij mij geholpen met mijn branding en heb ik hem geholpen met zijn logo en foto's. Hij is een geduldig, professioneel en vooral een gezellig persoon waarmee je goed kan samenwerken en sparren over verschillende onderwerpen. In één woord, top!

Lisa Hiemstra

Lisa Dijkstra Fotografie

,

Eigenaresse

Patrick heeft ons geholpen om onze diverse Facebook pagina's en het beheer hiervan helemaal op orde te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles aan "de achterkant" goed staat én daarbij heeft hij ons handvaten gegeven zodat wij er in het vervolg zelf voor kunnen zorgen dat alles ook goed blijft staan. Hij heeft met veel geduld aan ons uitgelegd hoe bepaalde verschillende onderdelen in elkaar steken en op lange termijn heeft hij ons enorm ontzorgd rondom het beheer van onze socials. Dank je wel Patrick!

Thamar

Leger des Heils ReShare

,

Manager Marketing

Patrick en zijn team van de social studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop.We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes.

Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma

New Image

,

Eigenaar

#1 Social media strategie & bijsturing

Berichten schrijven voor de socials betekent vakwerk. We pakken jullie merkessentie, mengen die met onze nuchtere aanpak en produceren berichten die blijven hangen. Geen fratsen, gewoon heldere taal die de kern raakt. Zo simpel is het.

#2 Content creatie: copy, video’s

Het creëren van beelden en stories voor social media draait om visuele impact en dynamiek. We vangen jouw merkidentiteit, mengen dit met dagelijkse momenten en directe interacties, waar authenticiteit en herkenbaarheid leiden.

Stories op social media; korte, dynamische contentstukjes die voor 24 uur zichtbaar zijn. Elk beeld en story brengt je boodschap levendig en stijlvol tot leven, entertainend en uitnodigend tot actie.

#3 FF je mening graag

Tijdens de feedback rondes leggen we onze concepten op tafel. Dit is het moment waarop jouw inzichten ons werk verfijnen. We luisteren naar wat je tof vindt en passen aan waar nodig. Samen komen we tot de content die perfect bij jullie merk past.

#4 Aanpassingen & livegang

De oplevering is het moment waarop onze samenwerking duidelijke resultaten oplevert. We zetten de laatste puntjes op de i en daarna ontvang je een helder pakket: een contentkalender, een kristalheldere social media strategie, meetbare analytics, en meer. Alles wat we doen, van interacties tot advertentiestrategieën, is gericht op jouw merk's succes. Samen zetten we de volgende stap naar digitale meesterschap. Klaar voor actie, met alles wat je nodig hebt om te schitteren.

#5 Dagelijks management

We nemen elke dag jou socials zorgeloos over. We regelen alles: van wat te posten tot wanneer. Jouw merk blijft actief en aantrekkelijk online, zonder dat jij je er druk over hoeft te maken. Zo simpel is het.

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!