we zijn de Droge worst voor je verjaardagskring richting marktleiderschap

We besparen je de typische en gortdroge “Over ons” teksten zoals je die van onze concullega’s gewend bent. Wij doen het anders. We zijn de Digitale Meester Strategen voor toekomstige #1 marktleiders

Onze golden circle

Onze diepgewortelde why

gefundeerd marktleiderschap: een huis bouwen doe je ook niet op een verrot fundament

We geven merken bestaansrecht in een digitale wereld vol stuntpiloten. Want je kunt pas echt groeien als de hele “shabang” staat als een huis. Een groot voetbalstadion bouw je namelijk ook niet op een verrot fundament. Hetzelfde geldt voor marketing.

Begrijp ons niet verkeerd, we zien het maar al te vaak. Na-apende-campagnes, 13-in-een-dozijn-strategieën of afgezaagde social media content. You know it all! En dat is nou net waarvoor je niet bij ons moet zijn: om mee te doen met wat iedereen al doet.

Want doen wat je concurrenten doen, laat niet zien dat je meer waard bent dan hen. Nee, jij wilt je bestaansrecht vinden, je uniek onderscheiden (en ja, als daar schenenschoppen bij komt kijken: so be it. We are in!) Want alleen dan mag je hogere omzetten, exponentieel bereik en een merkimago van wie-heb-ik-jou-daar ten opzichte van je concurrenten verwachten.

Leer onze founder kennen
This is how we do it

Digitale meester strategen voor toekomstige #1 marktleiders

We geven merken bestaansrecht in een digitale wereld vol stuntpiloten. Sterker nog: niet alleen bestaansrecht, we gaan voor dominantie. Want je potentiële goud voor ogen hebben is niet hetzelfde als op de hoogste trede van het podium staan. 


Wij hebben de winnende strategieën voor authentieke en oprechte merken die een verschil willen maken in de wereld van vandaag én morgen. Bij ons geen poespas of ingewikkelde praatjes, gewoon duidelijke actie – én resultaat.

Met onze studio aan je zijde bouwen we aan merken die zich onderscheiden van de massa. Merken die ‘ineens’ overal aanwezig zijn. Volop zichtbaar & overtuigend, met concrete resultaten en conversie als gevolg.

Zonder toevalstreffers: we hebben alles gefundeerd en strategisch gepland.

We maken het praktisch

1 helder plan voor online marktleiderschap

We zijn als echte Friezen niet van poespas of gedoe. Zo weinig mogelijk afleiding van ons doel, daar lopen we pas echt warm van. Gefundeerde marktleider strategieën die je marketingstrategie op zijn kop zetten. Dat doen we met onze stevige Studio Trajecten.

Voor iedere kernuitdaging een helder plan. Brand Fundamentals voor merken van de toekomst. Brand Expansion voor de marktvolgers die willen domineren. Lead Lift-Off voor de kennisexperts die naar de maan willen groeien. En Social Mastery voor de organisaties die x10 willen met alleen al content- en socialstrategie!

Onze eigenzinnige visie

Niets is zo slaapverwekkend (of slecht converterend) als een bedrijf dat opgaat in de massa. En dat opvallen? Dat is nogal een uitdaging in de online jungle van vandaag. Daarom zijn wij hier. Bij De Social Studio laten we het idee van 'gewoon meedoen' achter ons.

Werk je met ons? Dan mag je ervan uitgaan dat we veel verder gaan dan alleen het bijhouden van je social mediakanalen. Wij zetten je in de markt op een manier die bij jou past en nog niet eerder is gedaan. Geen herkauwde ideeën, maar frisse, opvallende concepten die jouw merk onvergelijkbaar maken.

Onze visie is simpel: maak van elk middelgroot bedrijf een digitale superster in hun niche. Wij zien een wereld voor ons waarin onze op maat gemaakte mix van digitale en traditionele marketingnet zo normaal is als je smartphone checken bij het opstaan.

Ruben Slump werkt een videoscript uit.
Team De Social Studio is bezig met een brainstormsessie.
Patrick van der Hoek en Silke Bakker overleggen over social media content.
Ruben Slump lacht om social media content.

Onze scrollstoppers

De scroll(s)toppers achter die geniale (soms ietwat schenenschoppende) marketingstrategieën. “Jonge lui.” Of bedenk zelf hoe je ons wil noemen.

Patrick van der Hoek
Studio Founder

Patrick van der Hoek

Een doorgewinterde Fries met een voorliefde voor alles wat met content & strategie te maken heeft. Slaat graag de brug tussen merk, marketing en sales. Oh, en windt er geen doekjes omheen.

Mark Polstra
Ads- & Funnelexpert

Mark Polstra

De ijzersterke adsmarketeer die iedere marktleider zou moeten willen hebben. De trouwe (SC Cambuur) fan die je ook aan je eigen marketingteam toe wil voegen. Lekker puh, hij is van ons!

Patrick van der Mark
Webspecialist & -Designer

Patrick van der Mark

De nuchtere webmarketeer die letterlijk geen problemen, maar alleen oplossingen ziet. Kan soms zijn klompen breken over technische hick-ups, maar blijft altijd (onvoorstelbaar) positief.

Ruben Slump
Short-Form-Videospecialist

Ruben Slump

Je kunt veel over hem zeggen: creatief, zelfredzaam, niet normaal sterk in video, maar bovenal is Ruben gewoon een onwijze goedzak. Alles wat je wilt dat een short-form-videospecialist is, toch?

Silke Bakker
Social & Killercopy

Silke Bakker

De ware entertainer in ons midden. Met een dijk van een stem en een enthousiasme waar de fanatiekste grappenmakers nog wat van kunnen leren. Dat maakt Silke, tsja, Silke!

Mirte de Haas
UX-designer & Merkbouwer

Mirte de Haas

Cool, calm, collected, maar stiekem bomvol ideeën en initiatieven om de merken van onze members een flinke schop onder hun gat te geven. Ergens omheendraaien doet ze niet. En ja... Dat is gewoon Mirte!

Zo’n ongekende scrollstopper worden?

Give it a shot!

Wurkje by ûs

Stage social media

Wil jij voor de tofste bedrijven in Noord-Nederland aan de slag als Stagiair Social Media?

24 - 40 uur

Pinky promise

Maar wat brabbelen doen we niet. We zorgen voor concreet resultaat. Beter en anders dan je van de agencywereld om ons heen gewend bent.
Samen knikkeren? haha sorry, we konden het niet laten. Maar ergens menen we het wel. Samen beuken we tegen je volgende plafond aan. Ready?
Je krijgt alles van ons. Al onze kennis, strategieën, handvaten, templates, good-to-knows van onze partners. Alles om online marktleider te worden. Pinky?

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!