Patrick

van der Hoek

Studio Founder

Een doorgewinterde Fries met een voorliefde voor alles wat met content & strategie te maken heeft. Slaat graag de brug tussen merk, marketing en sales. Oh, en windt er geen doekjes omheen.

Bekijk mijn LinkedIn Profiel
Patrick van der Hoek

Mijn eigenzinnige visie

Als Agency Eigenaar en Coach zou ik zeggen dat iedereen in onze markt op elkaar lijkt en niemand echt anders is. Daarnaast vind ik het sprookje dat simpele social media berichten of een e-bookje online knallen direct bakken met klanten oplevert, bloedirritant. Het is simpelweg gewoon niet zo.

Iedereen doet marketing tegenwoordig op dezelfde manier, dus het cirkeltje rond maken en dingen onderscheidend en op een andere manier doen, is veel verfrissender en effectiever.

Dit vind ik van werken bij DE social Studio

Ik word er stiekem heel erg blij van als ik 's ochtends op kantoor kom met de gedachte dat ik die dag weer met een heel team ben of dat er al een heel team aan leuke en hilarische mensen op kantoor zit. Dan stap ik echt met een opgewekte en blije mood de deur binnen. Daarnaast word ik nietnormaal blij van nieuwe dingen. Nieuwe members, nieuwe projecten, nieuwe klanten, nieuwe businessmodellen en ben ik echt een veranderingjunkie.

Dit maakt mij mega blij

Je mag mij werkelijk waar ALTIJD wakker maken voor een potje tennis. In de winter train ik m'n knieën zwak. In de zomer is het met competitie en toernooien hetzelfde verhaal, maar dat komt vooral omdat de avonden na training en wedstrijden vaak veel te leuk zijn en ik daarna sta te wankelen op m'n benen. Wie kent het niet?

Scoopie erbij?

Ik ben een gevalletje 0 of 100, maar heb geen standje ertussenin. Ik was een keer op stap, en voordat ik wegging had ik de achterdeur sleutel meegenomen, maar was ik weggegaan via de voordeur. Bleek dus, toen ik thuiskwam, dat ik de haak op de achterdeur had gedaan uit automatisme. Ik kon m'n huis dus niet in. Toen heb ik geprobeerd om door het slaapkamerraam naar binnen te gaan, maar dat paste niet 🤣

Maar net op dat moment zag ik dat mijn auto niet op slot stond. Toen heb ik 1 uur in de auto geslapen, maar kwam ik er al snel achter dat dat voor geen meter sliep. Net op dat moment besefte ik me dat ik nog een tennisracket in de auto had liggen. Daar heb ik mijn raam uiteindelijk mee ingeslagen zodat ik lekker in m'n eigen bed kon slapen.