SOCIAL advertising

Zichtbaar Zonder Zwoegen: Meesterlijke Social Ads

Bij social advertising snijden we door de ruis: gerichte, ongefilterde campagnes die jouw doelgroep echt bereiken en bewegen.

Mark Polstra en Silke Bakker overleggen over een online marktingfunnel.

Adverteren zonder omwegen: resultaten voorop

Social advertising gebruikt gerichte advertenties op platforms zoals Facebook en Instagram om specifiek jullie doelgroep te bereiken. Een aanpak gebaseerd op data; doelgroepkenmerken, interesses, en gedrag staan centraal voor optimale zichtbaarheid en impact.

Deze methode verhoogt merkbekendheid en stimuleert interactie, met meetbare resultaten voor constante optimalisatie. Een strategische investering die jullie merk niet alleen zichtbaarder maakt, maar ook een directe lijn vormt met geïnteresseerde consumenten.

Ruben Slump werkt een videoscript uit.

Recht voor je Raap: Meta, TikTok & LinkedIn Ads Zonder Bullshit

We focussen op Meta, TikTok, en LinkedIn ads omdat ze werken. Meta pakt de breedte, ideaal voor het verspreiden van je boodschap op Facebook en Instagram waar je iedereen kunt bereiken, van je buurman tot je oma. TikTok is waar het jonge volk zit; snel, vluchtig, en perfect voor als je merk een jongere, dynamische uitstraling nodig heeft.

LinkedIn? Dat is de plek voor de serieuze zaken. B2B-marketing, leads genereren, en laten zien dat je weet waar je over praat. Kort gezegd, we gebruiken deze kanalen om ervoor te zorgen dat jouw advertentie gezien wordt door de juiste ogen. Geen poespas, gewoon resultaat.

Succesverhalen van onze members

De members die ons al een een Pinky Promise gaven om hen marktleider te maken. They know it all!

Bouwen aan de toekomst: social ads een missie

Onze benadering van social advertising is gericht op het creëren van onvergetelijke merken met een missie. We zetten in op doelgerichte advertenties die echte verhalen vertellen en authentieke verbindingen maken. Onze strategieën zijn ontworpen om jouw merk niet alleen zichtbaar, maar ook dominant in zijn niche te maken.

Geen loze beloften, maar tastbare resultaten door nauwkeurig getargete campagnes die aan slaan en converteren. Zo bouwen we samen aan jouw toekomst.

Boek mijn #1 Strategiegesprek

Mark & Patrick hebben er voor gezorgd dat we weer structuur hebben in al onze sociale media profielen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat een zwevende Facebookpagina zonder beheerders, weer onder het beheer van ons kwam. Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Sjors Reekers

Piet Prins

,

Marketing medewerker

De Social Studio heeft een tijdelijk project voor bij mij gedaan en ik ben tevreden over het resultaat. Patrick houdt ook constant contact met de opdrachtgever en dat werkt fijn. Mijn social media en blogs zijn weer up-to-date! :-)

Warner Sinnige

Kunstgebit Friesland

,

Eigenaar

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden

Eigenaresse

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content. Erg blij mee!

Remi Boissevain

Boji

,

Mede-eigenaar

Een ontzettend creatief en professioneel bedrijf. Patrick weet als geen ander hoe hij een goede strategie kan neerzetten voor een organisatie. Patrick en ik hebben samengewerkt als partners, zo heeft hij mij geholpen met mijn branding en heb ik hem geholpen met zijn logo en foto's. Hij is een geduldig, professioneel en vooral een gezellig persoon waarmee je goed kan samenwerken en sparren over verschillende onderwerpen. In één woord, top!

Lisa Hiemstra

Lisa Dijkstra Fotografie

,

Eigenaresse

Patrick heeft ons geholpen om onze diverse Facebook pagina's en het beheer hiervan helemaal op orde te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles aan "de achterkant" goed staat én daarbij heeft hij ons handvaten gegeven zodat wij er in het vervolg zelf voor kunnen zorgen dat alles ook goed blijft staan. Hij heeft met veel geduld aan ons uitgelegd hoe bepaalde verschillende onderdelen in elkaar steken en op lange termijn heeft hij ons enorm ontzorgd rondom het beheer van onze socials. Dank je wel Patrick!

Thamar

Leger des Heils ReShare

,

Manager Marketing

Patrick en zijn team van de social studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop.We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes.

Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma

New Image

,

Eigenaar

#1 Vaststellen van doelstellingen

Het vaststellen van de doelstellingen is waar alles begint. Samen bepalen we wat je wilt bereiken met je social media campagne: merkbekendheid boosten, leads genereren, verkoop stimuleren of betrokkenheid verhogen. Een heldere koers, zonder omwegen, zodat elke advertentie telt.

#2 Advertisingstrategie

We snijden recht door de massa heen. We gebruiken demografische gegevens, interesses en gedrag om precies die mensen te vinden die jouw boodschap moeten horen.

Geen giswerk, alleen gerichte actie waarbij elke advertentie de juiste snaar raakt.

#3 Advertentie concepting

In de conceptfase van de advertenties brainstormen we over ideeën. We verkennen formaten, schetsen teksten, en selecteren voorlopige beelden of video's. Dit is het creatieve proces waarin we jouw visie vormgeven, nog vóór we overgaan tot de definitieve plannen.

#4 Feedback rondes

Tijdens de feedback rondes leggen we onze concepten op tafel. Dit is het moment waarop jouw inzichten ons werk verfijnen. We luisteren naar wat je tof vindt en passen aan waar nodig. Samen komen we tot de advertenties die perfect bij jullie merk past.

#5 Oplevering

Bij de oplevering krijg je alles wat je nodig hebt om het succes van je campagne te zien en te verbeteren: klaarstaande advertentiecampagnes, gedetailleerde rapporten met alle belangrijke cijfers, aanbevelingen voor optimalisatie, duidelijke uitleg over wat we verwachten dat de resultaten zullen betekenen, en extra tips voor nog betere campagnes in de toekomst. Kortom, een compleet pakket voor helder inzicht en slimme vervolgstappen.

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!