Expertises

Geen bullsh*t gewoon expertises

Je bent van ons gewend dat we geen diensten verkopen, nee wij werken met trajecten. Maar die trajecten zijn wel gevuld. Onze “Studio Trajecten” zijn samengesteld met de expertises waar wij ons helemaal in thuis voelen. En dit, beste bezoeker van onze webpagina 🤪, dit is de plek waar je ze allemaal op een rijtje vindt.

Patrick van der Hoek en Patrick van der Mark verwerken de feedback voor een online marketing strategie.

Diensten? Nah, we don’t do that sh*t

We hebben best wel een hele sterke mening als het gaat om wat onze concullega’s doen. Alles wat marketingbureaus in het algemeen doen lijkt ontzettend veel elkaar. No wonder dat het een pain in the ass is om een marketingbureau te kiezen die echt bij je past... Iedereen is hetzelfde!

Dus, wij doen het lekker ff anders. Zonder luchtkastelen, gewoon lekker nuchter werken we aan 1 doel of uitdaging. De grootste en uiteraard met allerlei subdoelen. Dit doen we in onze trajecten. En juist die trajecten vullen we met de dingen waar we je onvoorstelbaargoed bij helpen. Met alles wat we hebben, zonder te “over-promisen” en nog erger” valse beloftes.

Boek mijn #1 Strategiegesprek

strategische expertises

We kunnen veel, maar doen alleen waar echt f*ckinggoed in zijn. Aan ons lijf geen polonaise dat we je valse beloftes moeten gaan geven. Nee, zo zijn we niet getrouwd.

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!