Web

Krachtige websites: Gebouwd voor resultaat

Opvallen als een marktleider, knap lastig zou je zeggen. Maar opvallen als goud in een bak vol modder is op zichzelf niet zo moeilijk. Zolang je maar op de juiste plek naar dat goud zoekt.

Op het web zetten we jouw merk neer als onmisbare speler: uniek, zichtbaar, en met impact die blijft hangen.

Patrick van der Mark en Patrick van der Hoek bekijk een webdesign voor een klant.
Patrick van der Hoek legt Silke Bakker iets uit over social media marketing.

Voorbij de codE:websites met een verhaal

Klaar om jullie merk online knallend op de kaart te zetten? Even op de rem: zonder plan, geen glorie! Wat wil je bereiken met de site? Heb je al een look in je hoofd? Sluit die aan bij wie jullie zijn? En wat moet er echt op komen te staan?

Wij vuren de vragen af (en als het moet, geven we zelf de antwoorden). Jij zorgt voor de input. Dan pas trappen we het gaspedaal in. Zin in een gesprek?

Boek mijn #1 Strategiegesprek

Websites als visitekaartje. We dachten het niet! Omzet draaien maar

Resultaatgerichte Reclame: Simpel, Sterk, Succesvol

In de eerste seconden beslist jouw publiek. Het is een kwestie van “Marry, f*ck, kill”, als je snapt wat we bedoelen 😉 Jouw website is dé digitale façade, het visitekaartje dat schreeuwt "Hier moet je zijn!" Het draait om meer dan alleen een mooi gezicht; het gaat om een ervaring, een belofte van wat men kan verwachten.

Een top-notch webdesign zet de toon, straalt professionaliteit uit, en zorgt ervoor dat bezoekers zich meteen thuis voelen. Het is de basis van je digitale rijk, cruciaal voor een onvergetelijke eerste indruk.

Maar laten we realistisch zijn: een schitterende site zonder strategie is als een winkel in de woestijn. Geweldig, maar vindt iemand je wel? SEO, responsiviteit, en gebruikerservaring zijn geen buzzwords, maar de pilaren waarop succes rust. Ze zorgen ervoor dat je niet alleen gevonden wordt, maar dat bezoekers veranderen in loyale fans.

In een wereld waar elk bedrijf strijdt om aandacht, is jouw unieke, functionele website het geheime wapen voor langdurige groei en succes.

Patrick van der Hoek en Mark Polstra analyseren een meta campagne.

Nieuwe site bij rebrand?

Bekijk succesverhalen

Mark & Patrick hebben er voor gezorgd dat we weer structuur hebben in al onze sociale media profielen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat een zwevende Facebookpagina zonder beheerders, weer onder het beheer van ons kwam. Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Sjors Reekers

Piet Prins

,

Marketing medewerker

De Social Studio heeft een tijdelijk project voor bij mij gedaan en ik ben tevreden over het resultaat. Patrick houdt ook constant contact met de opdrachtgever en dat werkt fijn. Mijn social media en blogs zijn weer up-to-date! :-)

Warner Sinnige

Kunstgebit Friesland

,

Eigenaar

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden

Eigenaresse

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content. Erg blij mee!

Remi Boissevain

Boji

,

Mede-eigenaar

Een ontzettend creatief en professioneel bedrijf. Patrick weet als geen ander hoe hij een goede strategie kan neerzetten voor een organisatie. Patrick en ik hebben samengewerkt als partners, zo heeft hij mij geholpen met mijn branding en heb ik hem geholpen met zijn logo en foto's. Hij is een geduldig, professioneel en vooral een gezellig persoon waarmee je goed kan samenwerken en sparren over verschillende onderwerpen. In één woord, top!

Lisa Hiemstra

Lisa Dijkstra Fotografie

,

Eigenaresse

Patrick heeft ons geholpen om onze diverse Facebook pagina's en het beheer hiervan helemaal op orde te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles aan "de achterkant" goed staat én daarbij heeft hij ons handvaten gegeven zodat wij er in het vervolg zelf voor kunnen zorgen dat alles ook goed blijft staan. Hij heeft met veel geduld aan ons uitgelegd hoe bepaalde verschillende onderdelen in elkaar steken en op lange termijn heeft hij ons enorm ontzorgd rondom het beheer van onze socials. Dank je wel Patrick!

Thamar

Leger des Heils ReShare

,

Manager Marketing

Patrick en zijn team van de social studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop.We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes.

Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma

New Image

,

Eigenaar

Succesverhalen van onze members

De members die ons al een een Pinky Promise gaven om hen marktleider te maken. They know it all!

UX-webdesign

Waar design en gebruiksgemak elkaar ontmoeten, daar ontstaat magie. Wij creëren niet zomaar websites; we zorgen voor ervaringen die bezoekers moeiteloos door jouw werk heen leiden.

UX-webdesign

Webdevelopment

Kracht onder de motorkap gecombineerd met blinkend design. Met de no-code tool Webflow brengen we je visie tot leven; robuust, snel, en klaar om elke digitale uitdaging aan te gaan.

Webdevelopment

Conversieoptimalisatie

Verander elke klik in een kansenfestijn. Met een mix van psychologie en data draaien wij aan de knoppen, zodat jouw website niet alleen bezocht, maar beleefd wordt.

Conversieoptimalisatie

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!