seo en advertising

Klim naar de Top met SEO en advertising

Digitale zichtbaarheid die wel zoden aan de dijk zet en naast naamsbekendheid ook klanten oplevert. Ontrafel de kracht van SEO en meesterlijke advertising strategieën.

Patrick van der Hoek en Patrick van der Mark verwerken de feedback voor een online marketing strategie.

Zoek en gij zult vinden: SEO zonder poespas

In de digitale arena van vandaag is zichtbaarheid alles. SEO tilt je merk uit de anonimiteit en plaatst het in de spotlight – zonder extra advertentiekosten. Een onmisbare zet voor bedrijven die in de online wereld niet alleen willen overleven, maar domineren.

Mark Polstra en Silke Bakker overleggen over een online marktingfunnel.

Resultaatgerichte Reclame: Simpel, Sterk, Succesvol

SEO; Wordt beter vindbaar dan je concurrent

Zoekmachineoptimalisatie, kortweg SEO, is het finetunen van je digitale aanwezigheid om hoger in de zoekresultaten te komen. Dit slimme proces trekt meer bezoekers aan, puur op de kracht van relevantie, zonder extra advertentiekosten. Het is je ticket naar duurzame zichtbaarheid in een online wereld vol concurrentie.

Het belang van SEO? Vergroot je geloofwaardigheid en zichtbaarheid. Sites die hoog ranken, winnen vertrouwen bij potentiële klanten. Dit voordeel is onbetaalbaar, waardoor je niet alleen opvalt, maar ook de concurrentie een stap voor blijft. Een strategische zet richting langetermijngroei.

SEA; Search Engine Advertising

Advertising, oftewel adverteren, is het tactisch inzetten van betaalde campagnes, zoals Google Ads, om jouw merk in de veel te velle schijnwerpers te zetten. Waar SEO zorgt voor organische groei, biedt advertising onmiddellijke zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Het is jouw snelle route naar aandacht in een verzadigde markt.

De kracht van advertising? Direct impact en meetbare resultaten. In tegenstelling tot SEO, waar resultaten tijd vergen, biedt advertising onmiddellijke zichtbaarheid en snelle conversies. Het is een essentiële strategie voor bedrijven die snel willen groeien en hun boodschap gericht willen verspreiden.

Succesverhalen van onze members

De members die ons al een een Pinky Promise gaven om hen marktleider te maken. They know it all!

Mark & Patrick hebben er voor gezorgd dat we weer structuur hebben in al onze sociale media profielen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat een zwevende Facebookpagina zonder beheerders, weer onder het beheer van ons kwam. Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Sjors Reekers

Piet Prins

,

Marketing medewerker

De Social Studio heeft een tijdelijk project voor bij mij gedaan en ik ben tevreden over het resultaat. Patrick houdt ook constant contact met de opdrachtgever en dat werkt fijn. Mijn social media en blogs zijn weer up-to-date! :-)

Warner Sinnige

Kunstgebit Friesland

,

Eigenaar

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden

Eigenaresse

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content. Erg blij mee!

Remi Boissevain

Boji

,

Mede-eigenaar

Een ontzettend creatief en professioneel bedrijf. Patrick weet als geen ander hoe hij een goede strategie kan neerzetten voor een organisatie. Patrick en ik hebben samengewerkt als partners, zo heeft hij mij geholpen met mijn branding en heb ik hem geholpen met zijn logo en foto's. Hij is een geduldig, professioneel en vooral een gezellig persoon waarmee je goed kan samenwerken en sparren over verschillende onderwerpen. In één woord, top!

Lisa Hiemstra

Lisa Dijkstra Fotografie

,

Eigenaresse

Patrick heeft ons geholpen om onze diverse Facebook pagina's en het beheer hiervan helemaal op orde te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles aan "de achterkant" goed staat én daarbij heeft hij ons handvaten gegeven zodat wij er in het vervolg zelf voor kunnen zorgen dat alles ook goed blijft staan. Hij heeft met veel geduld aan ons uitgelegd hoe bepaalde verschillende onderdelen in elkaar steken en op lange termijn heeft hij ons enorm ontzorgd rondom het beheer van onze socials. Dank je wel Patrick!

Thamar

Leger des Heils ReShare

,

Manager Marketing

Patrick en zijn team van de social studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop.We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes.

Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma

New Image

,

Eigenaar

SEO

SEO is jouw geheime online groeimotor: slimme trucs om hoger in Google te klimmen, meer digitale voetstappen naar je site te lokken en te zorgen dat je merk meer opvalt.

SEO

Google Ads

Google Ads zet de spotlight direct op jouw merk. Snel, effectief en met precisie bereiken we jouw doelgroep. Jouw succesverhaal begint letterlijk met één klik.

Google Ads

Digitale PR

Digitale PR gaat verder dan traditionele grenzen. We bouwen bruggen tussen jouw merk en het grote publiek, met verhalen die blijven hangen en verspreiden als een lopend vuurtje.

Digitale PR

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!