Google ads

Adverteer en Overheers met Google Ads

Zet Google Ads in, en zie direct resultaat. Helder, doeltreffend, en precies op maat. Jouw shortcut naar succes.

Patrick van der Hoek en Silke Bakker overleggen over social media content.
Patrick van der Mark en Patrick van der Hoek werken een merkstrategie uit met een klant.

Recht voor je raap: Ads die aanslaan

Op zoek naar groei en je doelgroep slim bereiken? Google Ads is je antwoord. Hiermee zet je je aanbod precies waar en wanneer jouw potentiële klanten actief zoeken. Van Google zoekresultaten tot het Google Display Netwerk en YouTube, je bent overal zichtbaar.

Google Ads is simpelweg slim zakendoen. Het vergroot je online aanwezigheid, stuwt je websiteverkeer omhoog en verhoogt je verkoop. Je houdt de touwtjes strak in handen over je budget en analyseert je resultaten met gemak. Klaar voor een nuchtere aanpak met serieuze groei? Met Google Ads kom je er.

#1 Doelen bepalen

In je Google Ads-avontuur beginnen we met je doelen vastleggen. Als je niet weet waar je heen wilt, hoe ga je er dan komen? Of het nu gaat om leads verzamelen, de verkoop opkrikken of je merkbekendheid een boost geven, we bepalen samen jouw koers. Dit is het startpunt van elke succesvolle campagne.

#2 Advertenties maken

Nu wordt het pas echt leuk. We gaan advertenties maken waar jouw doelgroep niet om heen kan. Met teksten die aan slaan en aanzetten tot actie. Jouw boodschap? Onweerstaanbaar. Hier werken we aan jouw visitekaartje voor de wereld.

#3 Het optimaliseren

Vanaf het startsein pakken we het stevig aan. Met de strategie en audit als onze bijbel, schrijven we scherpe content voor de zoekwoorden die ertoe doen. Jouw site? Die tunen we tot in de puntjes en we blijven werken voor die topconversie. Geen half werk, alleen vol gas.

Boven de rest uitsteken: eigenzinnig adverteren doe je met ons

Onze missie met Google Ads? Jouw merk laten schitteren op het digitale podium waar het hoort. Wij zien Google Ads niet als gokken, maar als een strategisch schaakspel waarbij elk stuk zorgvuldig wordt geplaatst. Het doel? Jouw boodschap helder en krachtig voor het voetlicht brengen.

Door onze visie is Google Ads de turbo achter jouw online succes. We hanteren een mix van precisie, creativiteit en een flinke dosis nuchterheid. Hierdoor zorgen we dat elke euro telt en jouw campagnes maximaal renderen. Jouw groei, ons gezamenlijke doel.

Bouwen aan de Toekomst: Social Media met een Missie

Bij ons gaat het puur om echte resultaten – je ziet en voelt het verschil. We pakken het simpel maar slim aan. We mengen onze nuchtere kijk met creatieve slimme zetten en stevige data. Geen blabla, maar echt werk dat je vooruit helpt. We zetten jouw unieke plan om in successen die staan als een huis, zonder omwegen. Zo maken wij van visie tastbaar resultaat, op onze eigen, rechttoe rechtaan manier.

Onze visie

Mark & Patrick hebben er voor gezorgd dat we weer structuur hebben in al onze sociale media profielen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat een zwevende Facebookpagina zonder beheerders, weer onder het beheer van ons kwam. Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Sjors Reekers

Piet Prins

,

Marketing medewerker

De Social Studio heeft een tijdelijk project voor bij mij gedaan en ik ben tevreden over het resultaat. Patrick houdt ook constant contact met de opdrachtgever en dat werkt fijn. Mijn social media en blogs zijn weer up-to-date! :-)

Warner Sinnige

Kunstgebit Friesland

,

Eigenaar

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden

Eigenaresse

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content. Erg blij mee!

Remi Boissevain

Boji

,

Mede-eigenaar

Een ontzettend creatief en professioneel bedrijf. Patrick weet als geen ander hoe hij een goede strategie kan neerzetten voor een organisatie. Patrick en ik hebben samengewerkt als partners, zo heeft hij mij geholpen met mijn branding en heb ik hem geholpen met zijn logo en foto's. Hij is een geduldig, professioneel en vooral een gezellig persoon waarmee je goed kan samenwerken en sparren over verschillende onderwerpen. In één woord, top!

Lisa Hiemstra

Lisa Dijkstra Fotografie

,

Eigenaresse

Patrick heeft ons geholpen om onze diverse Facebook pagina's en het beheer hiervan helemaal op orde te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles aan "de achterkant" goed staat én daarbij heeft hij ons handvaten gegeven zodat wij er in het vervolg zelf voor kunnen zorgen dat alles ook goed blijft staan. Hij heeft met veel geduld aan ons uitgelegd hoe bepaalde verschillende onderdelen in elkaar steken en op lange termijn heeft hij ons enorm ontzorgd rondom het beheer van onze socials. Dank je wel Patrick!

Thamar

Leger des Heils ReShare

,

Manager Marketing

Patrick en zijn team van de social studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop.We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes.

Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma

New Image

,

Eigenaar

Succesverhalen van onze members

De members die ons al een een Pinky Promise gaven om hen marktleider te maken. They know it all!

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!