Strategie

Buiten de lijnen kleuren: Een strategie die opvalt

We begrijpen dat het in de huidige digitale wereld niet genoeg is om alleen maar aanwezig te zijn.

Elke dag vechten merken om aandacht in de online arena, en alleen de sterksten – de authentiekste en onvergetelijkste – komen als winnaars uit de bus.

Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat jouw merk bij die winnaars hoort.

Mirte de Haas plakt een sticker op tijdens een strategie brainstormsessie.

Waarom Strategie? Omdat Richting Resultaat Bepaalt

In de competitieve wereld van onlinemarketing, is een duidelijke strategie onmisbaar. Zonder een doelgerichte aanpak kunnen zelfs de beste inspanningen veranderen in verloren energie. Een strategie biedt niet alleen richting, maar zorgt ook voor effectiviteit en snelheid in het bereiken van doelen. Het vormt de basis van elke actie en elke beslissing, sturend naar tastbare resultaten.

Met een solide strategie als fundament, navigeren we met zekerheid naar succes, elke stap gericht en doordacht.

Patrick van der Mark en Patrick van der Hoek werken een merkstrategie uit met een klant.

Simpelweg strategisch: daarom wint eenvoud

In de wirwar van de online wereld houden we het graag simpel. Waarom? Omdat eenvoud werkt. Onze strategieën zijn helder en recht voor z’n raap, gericht op het boeken van concrete resultaten. Geen onnodige complicaties, gewoon duidelijke paden naar succes.

Eenvoud in onze aanpak betekent dat we effectief en efficiënt jouw merk laten groeien. Zo simpel is het.

Bouwen aan de toekomst: social media beheer een missie

Bij ons gaat het puur om echte resultaten – je ziet en voelt het verschil. We pakken het simpel maar slim aan. We mengen onze nuchtere kijk met creatieve slimme zetten en stevige data. Geen blabla, maar echt werk dat je vooruit helpt.

We zetten jouw unieke plan om in successen die staan als een huis, zonder omwegen. Zo maken wij van visie tastbaar resultaat, op onze eigen, rechttoe rechtaan manier.

#1 Fundament sessie

Bij de fundamentsessie graven we diep naar de kern: jullie 'why'. Waarom zijn jullie gestart? Wat drijft jullie écht? We ontdekken samen wat je belangrijk vindt en wat je doel is. Dit moment legt de basis voor alles wat volgt, puur en oprecht.

#2 Strategische brainstorm

In de strategische brainstorm sessie zitten we samen met jou aan tafel. We gaan gezamenlijk de diepte in, creatief sparren om te zien welke marketingstrategieën, campagnes, funnels en uitingen voor jou organisati werken – en welke niet. Het is een open uitwisseling van ideeën, allemaal met het doel om dé strategie te vinden die werkt.

#3 Strategisch concept

Bij de stap Strategisch Concept nemen we alle ideeën mee van de tekentafel en verwerken deze in concrete plannen. Hier verandert elke 'wat als' in een vastberaden 'zo pakken we het aan'. Met volle overtuiging en toewijding. BAM!

#4 Oplevering masterplan

Bij de oplevering zetten we de puntjes op de i. Je krijgt het complete strategieplan, alle uitgewerkte concepten en het implementatieplan in handen. Klaar om actie te ondernemen. Alles wat je nodig hebt, stevig verpakt met Friese nuchterheid.

Mark & Patrick hebben er voor gezorgd dat we weer structuur hebben in al onze sociale media profielen. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat een zwevende Facebookpagina zonder beheerders, weer onder het beheer van ons kwam. Ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

Sjors Reekers

Piet Prins

,

Marketing medewerker

De Social Studio heeft een tijdelijk project voor bij mij gedaan en ik ben tevreden over het resultaat. Patrick houdt ook constant contact met de opdrachtgever en dat werkt fijn. Mijn social media en blogs zijn weer up-to-date! :-)

Warner Sinnige

Kunstgebit Friesland

,

Eigenaar

Na aanleiding van een Instagram profiel scan van mijn bedrijfspagina die Patrick heeft voor mij gedaan, ben ik heel enthousiast geworden van een hele persoonlijke en tegelijk professionele aanpak. Patrick neemt zijn tijd om het bedrijf, doelen, zwakke punten te leren kennen en het juiste aanpak te kiezen om verder te gaan. Ik kijk er naar uit om een vervolg sessie te plannen met De Social Studio en ben zeker dat ik hier veel nuttigs voor ga uithalen voor mijn fotografie bedrijf.

Sasha van der Heijden

Eigenaresse

Super goede ervaring met De Social Studio en Patrick. Betrokken, enthousiast en levert goede content. Erg blij mee!

Remi Boissevain

Boji

,

Mede-eigenaar

Een ontzettend creatief en professioneel bedrijf. Patrick weet als geen ander hoe hij een goede strategie kan neerzetten voor een organisatie. Patrick en ik hebben samengewerkt als partners, zo heeft hij mij geholpen met mijn branding en heb ik hem geholpen met zijn logo en foto's. Hij is een geduldig, professioneel en vooral een gezellig persoon waarmee je goed kan samenwerken en sparren over verschillende onderwerpen. In één woord, top!

Lisa Hiemstra

Lisa Dijkstra Fotografie

,

Eigenaresse

Patrick heeft ons geholpen om onze diverse Facebook pagina's en het beheer hiervan helemaal op orde te krijgen. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles aan "de achterkant" goed staat én daarbij heeft hij ons handvaten gegeven zodat wij er in het vervolg zelf voor kunnen zorgen dat alles ook goed blijft staan. Hij heeft met veel geduld aan ons uitgelegd hoe bepaalde verschillende onderdelen in elkaar steken en op lange termijn heeft hij ons enorm ontzorgd rondom het beheer van onze socials. Dank je wel Patrick!

Thamar

Leger des Heils ReShare

,

Manager Marketing

Patrick en zijn team van de social studio zijn onze rechterhand in wat betreft de uitvoering van onze creatieve ideeën in onze salon/barbershop.We hebben afgelopen jaren al meerder projecten mogen uitvoeren samen en alles steeds naar volle tevredenheid. Snelle reactie op mails/appjes of telefoontjes.

Oplossingsgericht denken en handelen en altijd de klant in het vizier. Hoop nog lang te mogen samen werken met dit creatieve team!

Robert Douma

New Image

,

Eigenaar

Merkstrategie

Merkstrategie is onmisbaar in een wereld waar iedereen op elkaar begint te lijken. Er is zò veel om ons heen dat positioneren bijna onmogelijk wordt. Bijna! Want wij trekken ons rouwdouwklompen aan en beuken dwars door die vastgeroeste markt van je heen.

Merkstrategie

Contentstrategie

Alles is tegenwoordig “content”. Om gek van de worden. Maar omdat er ook zòveel content is, wordt het steeds moeilijker om op te vallen. We doen het allemaal gefundeerd en imagoverbeterend.

Contentstrategie

Online marketing Strategie

Onze aanpak: slim, doelgericht en met een flinke dosis nuchterheid, zorgen we ervoor dat jouw merk niet alleen zichtbaar is, maar ook daadwerkelijk impact maakt.

Online marketing strategie

Leadgenstrategie

Een beest van een leadgenstrategie. Dit doen we door in te zetten op strategische en doelgerichte acties combineren we onze nuchtere aanpak met creatieve oplossingen, gericht op het aantrekken en converteren van kwaliteit leads.

Leadgenstrategie

Recruitmentstrategie

De kunst begint met pen en papier, met een recruitmentstrategie die niet staat als een huis maar als een arena.

Recruitmentstrategie

Succesverhalen van onze members

De members die ons al een een Pinky Promise gaven om hen marktleider te maken. They know it all!

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!