Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

We zijn een full-service online marketing bureau, dat gespecialiseerd is in social media marketing. Maar dat niet alleen. Lees in deze blog wat wij verschillen van de standaard online marketeers.

Patrick:

”Toen ik mijn eigen bedrijf in 2019 begon, was ik van mening dat ik meer met mijn leven wilde doen dan alleen leren en werken voor een baas. Ik wilde snel groeien. Op persoonlijk vlak, als op zakelijk vlak. Ook zag ik dat ontzettend veel bedrijven uit de regio niet echt een idee hadden wat ze nou precies aan het doen waren. In plaats van dat zij marketingkansen voor hun business probeerden aan te grijpen, lieten ze die juist liggen door de dingen die ze deden. Daarom ben ik met De Social Studio begonnen; om bedrijven te helpen hun business te verbeteren en hun bestaansrecht verder te optimaliseren.”

Online marketing bureau

On • line • mar • ke • ting bu • reau
/onlijn marketing buroo/

Is een organisatie die andere organisatie op een scrollstoppende en verhalenvertellende manier helpt met het promoten van zijn of haar product of dienst via het internet. Voorbeelden zijn social media marketing, content marketing en zoekmachine optimalisatie.

Creatief & strategisch bureau

We zijn bij De Social Studio van mening dat creativiteit het langste duurt. Immers, we zijn echt scroll-stoppers; daar is echt wel wat creativiteit voor nodig. Toch zijn we wel gebrand om iedere case of opdracht uit te voeren vanuit een bewust gekozen strategisch oogpunt. Daarom kiezen we er bijvoorbeeld voor een brandingsessie te doen voor we beginnen met het beheer van een nieuwe klant zijn social media kanalen. Vanuit deze branding sessie kunnen we goed kijken welke strategie het beste bij de opdrachtgever als de doelgroep past.

Wat we doen

Wij ontzorgen je volledig op het gebied van social media marketing. Dit doen we door eerste goed te kijken naar jouw bedrijf (The Why) en goed te kijken naar jouw doelgroep. Vervolgens gaan we samen met jou de doelen van je onderneming bespreken en kijken wat online marketing hier voor rol in kan spelen. Daarna gaan onze scroll-stoppers aan het werk.

Ben jij klaar om marktleider te worden?

De hin mei de gouden aaien moat ek fuorre wurde (de kip met de gouden eieren moet ook gevoerd worden). Jij kunt nog zo briljant zijn; marktleiderschap is andere koek, vooral online. Van mening dat ook niks te gek is, er geen regels zijn en je die markt van je flink op wilt schudden. Gean d’r foar!